zuyd Hogeschool

Zuyd Hogeschool in samenwerking met ARTISJIEK

Vanuit Zuyd Hogeschool hebben we dit jaar mogen meewerken aan de kunstroute van ARTIsjiek. Het was een mooie kans om theorie in de praktijk te brengen. We hebben ons onder andere gefocust op het vinden en uitnodigen van kunstenaars die nog niet bekend waren met het concept van ARTIsjiek. Ook hebben we contactmomenten gehad met mogelijke sponsoren, wat achteraf een hele klus bleek te zijn.

De kern van onze opdracht was het samenbrengen van de gemeenschap van Wolder, met als doel zowel oud als jong te betrekken en er een gemeenschappelijke kunstdag van te maken. We hebben contact gehad met veel mooie instanties en bedrijven. We zijn bijzonder blij met de samenwerking die we hebben kunnen aangaan met de bewoners en medewerkers van Sevagram. 

Op deze manier kunnen we de bewoners van Sevagram betrekken bij de buurt en er een onvergetelijke dag van maken.We willen iedereen met wie we hebben mogen samenwerken hartelijk bedanken voor de mogelijkheid om op deze manier een groot stuk praktijkervaring op te doen tijdens onze opleiding. Het was een waardevol leermoment. Hierbij willen we dan ook met name Harrie, Bert, Carla en Eric bedanken, het projectteam waarmee we samen hebben gewerkt.

Volg ons op onze social media kanalen en blijf op de hoogte!

Social media
Share
Facebook
Twitter
Email