ArtiSJIEK

Team ARTISJIEK in samenwerking met Zuyd Hogeschool

ARTISJIEK – alweer de 4e editie – is begonnen! Dit tweejaarlijkse evenement heeft inmiddels een vaste plaats verworven op de activiteitenkalender van Stichting Aangenaam Wolder Campagne. In menig agenda staat eind juni en begin juli van ieder even jaar al rood omcirkeld, want dat is inderdaad de periode dat ArtiSjiek virtueel en in werkelijkheid de poorten opent.

Na een succesvolle start in 2016, een vervolg in 2018, een noodzakelijke coronastop in 2020, en een opnieuw gestarte versie in 2022, is ArtiSjiek 2024 een feit. Met weer een heel scala aan nieuwe, interessante en diverse kunstenaars die hun beste beentje voorzetten en vol enthousiasme hun gecreëerde werken aan het publiek tentoonstellen. Als organiserend team zijn we er trots op dat we zo’n mooie groep getalenteerde mensen bereid hebben gevonden mee te werken aan deze kunstroute in ons mooie stadsdeel Wolder Campagne.

Ook hartverwarmend waren de reacties van de verschillende locatie-eigenaren die vaak, voordat we de vraag hadden kunnen uitspreken of zij weer mee wilden doen aan de editie 2024 van ArtiSjiek, volmondig ja zeiden. Een grote merci ook voor hen. Zonder deze spontane toezeggingen zou de charme en de ‘couleur locale’ die deze ArtiSjiek kunstroute zo kenmerkt verloren gaan.

Speciale aandacht in deze editie voor de samenwerking met Zorgcentrum Campagne. Een aantal bewoners van dit zorgcentrum hebben hun creativiteit de vrije loop gelaten en een aantal pareltjes geproduceerd die te bewonderen zijn op locatie nummer 21. Daar vinden jullie ook de tweede noviteit van deze editie: de samenwerking met de Kunstacademie-Zuyd Hogeschool. Een tweetal studenten exposeren hier met hun beste werken. Neem de tijd om hiervan te genieten! Dit alles is in samenwerking tot stand gekomen met het team van Hogeschool Zuyd. Waarvoor veel dank.

Ook jullie als bezoekers willen we hartelijk danken voor jullie komst. Daar doen we het toch voor: een breed publiek te laten genieten van de kunstzinnige talenten van mensen binnen en buiten de wijk, op binnenplaatsen, boerenschuren, en tuinen in het hart van Wolder Campagne. Wij als organiserend comité hebben in ieder geval genoten van de saamhorigheid in de voorbereidingen, het enthousiasme en de medewerking die we van velen hebben mogen ervaren.

Tot slot een woord van dank aan alle sponsoren die dit evenement financieel mede mogelijk gemaakt hebben. We hopen dat we ook in de toekomst een beroep op jullie mogen blijven doen!

Volg ons op onze social media kanalen en blijf op de hoogte!

Social media
Share
Facebook
Twitter
Email