sarah kuiper

Sarah Kuiper

Sarah Kuiper, 35 jaar en geboren en getogen in Maastricht, staat iIn de stad (en soms er buiten)  beter bekend als Sarah Leonora, haar twee voornamen die zij gebruikt rondom haar werk. 

“Ik creëer graag van allerlei moois, bijzonders en het liefst ook met een knipoog. Héél vaak met liefde voor het Maastrichtse dialect.” Neem bijvoorbeeld haar servieslijn Teleurque. Stevig servies voorzien van door haar geïllustreerde tekstjes in het Maastrichtse dialect. Ideaal om te combineren met je eigen servies om je tafel te voorzien van een Maastrichtse twist. 

Ook beschildert zij oesters met bijzondere datums of momenten. “De ene keer krijg ik de vraag of ik een naam erin wil schrijven, de andere keer een huwelijksaanzoek (héél bijzonder). Altijd voorzien van een pareltje en natuurlijk met de hand goud geschilderd.” Tijdens ArtiSjiek kan Sarah Leonora ter plekke een naam, datum of andere boodschap in de oester schrijven. 

Daarnaast maakt zij ook al jaren rompertjes en truien voorzien van de tekst ‘Sjattepie’. “Een lief cadeautje, maar ook heerlijk om te dragen.” 

Sarah2
Sarah1

Volg ons op onze social media kanalen en blijf op de hoogte!

Social media
Share
Facebook
Twitter
Email